Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekcije + uklanjanje
NDED Hygiene Spray 70% - Premium Higijena Spray za modeliranje noktiju i manikir
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Je nded Hygiene sprej može se koristiti za čišćenje ruku i površina, dok on ne uđe u otvorene rane. Slična kompozicije čine osnovu certifikatom u sredstva za dezinfekciju.

Ovaj noktiju dizajn proizvoda nije sertifikovan, jer ne može biti ispunjen pod aseptičkim uvjetima, ali i djeluje kao takve. Da bi se osigurala standard higijene u bilo registriranih noktiju salon, ističemo da sredstvo za dezinfekciju se može prenijeti samo za svoju vlastitu upotrebu, za preprodaju samo pod aseptičkim uvjetima.

Osim nded Nagelmodellage Hygiene Spray nudimo u našim tekućine za čišćenje, dezinfekciju + uklanjanje i različite ovjerene ruke - i površinske dezinfekciju Hartmann. Za proizvode za nokte dizajn dezinfekciju jednostavno pogledati na brojeve stavku 4173 30 Bacillol pjene, 4175 i 4176 Sterillium klasične čist i 4178 Bacillol 30 pena pjene sprej.

I za vaše zdravlje plan u kozmetičkom salonu pravo proizvod. higijena čistač noktiju Salon je posebno bez boje - i producirao mirisa i bez ulja, što je rezultiralo bolje prijanjanje noktiju dizajn sistema rezultat nego s uobičajenim sredstvima za čišćenje.

On je također besplatan aldehid, koji donosi bolju kompatibilnost s njim. Zbog brze i bez ostataka isparavanja je u ovom noktiju dizajn proizvoda na optimalnu čišćenje. NDED Hygiene Spray 70% - Premium Higijena Sprej za nokte modeliranje, manikure i pedikure.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.871
Pregled
5
27
4
4
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni