Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekcije + uklanjanje
nded boca za nokat poljskom uklanjanje sa sunđerom

Детаљи
+

Prilikom donošenja nokte, postojimnogo tečnosti koje su potrebne tokom različitih procesa. Imate tečnosti na primer za čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje. Ne samo da čisti i dezinfikuje ruke i nokte, ali i daisto alatima i uređajima. Higijena i čistoća su od vitalnog značaja prilikom donošenja nokte, barem podjednako važna kao i odgovarajućim alatima i materijalima.

Često na kraju manikir, nokti su se poliraju kao savršen finale. Ali nešto se uvek desi, poljski mogu dobiti oštećena ili ogrebe. Normalno bi trebalo da ukloni nokte koristeći pamuka pad i Remover tečnost. Uz ovaj način , postoji mogućnost da i drugiprsti takođe dobiti neke tečnosti i lakova će biti oštećena. Ovde nded nokat poljski uklanjanje boca sa sunđerom jesavršena pomoć. Jednostavno stavite prst u bocu, i neka sunđer za uklanjanje nokte.

Bočica se dopuni, a takođe je dizajniran da se koristi sa vrhom za uklanjanje. Sada uklanjanje savete mogu biti zaista lako i jednostavno. Mi vam nudimo najviši kvalitet, poverenje naše iskustvo koje smo okupili tokom godina. Ovaj proizvod može da vam pomogne da uklonitelak, lako i jednostavno.

Mjere
+

0.058 Metar (m)
0.058 Metar (m)
0.067 Metar (m)

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni