Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekcije + uklanjanje
nded Aceton bez odstranjivač laka za nokte

Детаљи
+

Желите да ослободе своје осетљиве нокте од старе фарбе, без их напали? Онда би требало да користите нашу ндед ацетон за нокте одстрањивач бесплатно. Њихови нокти, да ли вештачки или природни нокат ће бити нежно обрађени, а не расту уморан после коришћења наших Нагеллацкентфернерс. Ваша кожа се не осуши и спремни сте да користите одстрањивач Примена новог боју као од емоллиентс остављене на нокат. За правилну употребу, препоручујемо да користите лак за нокте одстрањивач са Линт наш Зеллеттен. Потопити брисеве целулоза, упијајући материјал или други, са не-ацетон скидач лака са нокте и трљајте нежно да уклоните боју из нокта. За без проблема, нова боја би требало да буде више преостала боја на ноктима су. Захваљујући нокат и састојака пријатељски коже у наил дизајну можете дозволити креативност дивља и увек покушавају нове дизајне и боје, док сте у потпуности задовољни. Погодан је за сваку прилику и опреме.
Можете узети наш нокте одстрањивач лака за нокте за сваки, и за чишћење вашег штанцање Утенсилиен. Ваши шаблони и печати су савршено чисте, без остатка.
Одлучите данас за наш скидач лака са нокте ндед да види течност за члановима за чишћење, дезинфекцију + уклањање. Учините нешто добро за своје нокте и ваш ред за данас флагрантног ниске цене, врхунски квалитет.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.5714

Pregled

5
4
4
3
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni