Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika / Pribor za wellness
Pedikir papuče su posebno između tretmana
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Na njegu stopala je važna tačka u kozmetici, koji dolazi često prilično kratak. Priuštite sebi i svojim klijentima sveobuhvatne pedikir i njegu stopala sa svim ukrasima. Za vrijeme između tretmana, posebno nakon stopala, pedikura naše Papuče su savršen alat.
Postojeći pjena pete sandale su udobni i dostupni u mnogim svijetlim bojama. Ponudite svaki kupac poseban par cipela koje ste dezinficirati nakon kupac, ali treba koristiti samo za ovog klijenta, ili koristiti kao Papuče za jednokratnu upotrebu. Vaši klijenti ne javljaju kroz cipele direktno na podu. Gumeni đon je protuklizni i nudi na glađe etaže, kao što su pločice, savršeno odgovara. Saznajte mnogih boja, omiljene boje, i dovesti vas tako svijetle prskanja boja u noktom ili kozmetički salon.
Naći ćete naše opsežne asortiman, pored pedikura Papuče naravno sve ostalo što ti treba za pedikir i njegu stopala. Sve za Noktiju salon i mnoge proizvode na polju kozmetike nosimo. Uvjerite se sami od nas i naše usluge. Vi ćete biti u potpunosti oduševljeni.
Nudimo vam dugogodišnje iskustvo proizvodnje visoko kvalitetnih proizvoda koji su predmet svim evropskim standardima i proizvedeni su najnovijim UV gela istraživanja.

Mjere
+
0.24 Metar (m)
0.115 Metar (m)
0.006 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni