Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika / Pribor za wellness
YOUMAXX - zadržati toplo masaža kamenjem
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Iz Azije hot stone masaža je da smanjenje stresa i opuštanje učinak na dubinama. Muscle tenzije su riješeni, sve u svemu, povećava opće blagostanje. Ponuđeno je hot stone masaža u salone za masažu, ali iu drugim područjima kozmetike, kao u spa i wellness objekata.
Za realizaciju ovog inovativnog i umirujuće vrste masaže su potrebni Razni pribor. Srce masaža toplim kamenjem su obično izrađeni od bazalta. Oni se nalaze na tijelu, topline pohranjene u kamenje širi se u dubinu kože. Također pogodna su vruće kamenje masaža za ciljane aplikacije, posebno kružnim pokretima može izvršiti dobro. Idealno za grijanje kamenje je YOUMAXX FEEL STONED Heater - Masaža kamenjem grijanje aparata. Uređaj zahtijeva konvencionalne napajanje, a regulator temperature mogu biti izabrani zgodno željenu temperaturu. Integriranu upravljačku lampe pokazuje stanje grijanja uređaja, lampu izlazi, izabrani temperatura je postignut u uređaju. U vruće kamenje se uklanjaju sa drvenom kašikom, sušene i stavljen na zdravu kožu.

Mjere
+
0.3 Metar (m)
0.47 Metar (m)
0.17 Metar (m)
Instrukcije
+
Uvijek prvo stavite kamenje u uređaj a zatim ga napunite vodom!

1. korak: Prije prvog korištenja isperite sve kamanje.

2. korak: Uključite mrežni kabel u utičnicu, namjestite uređaj i odaberite željenu temperarturu opetovanim pritiskanjem + dugmeta na lijevom zaslonu. U desnom prozorčiću će se prikazati aktuelna temperatura. Kada je voda dostigla željenu temperaturu, ona se uz minimalna talasanja automatski održava.

3. korak: Kada indikatorska lampica svijetli, to pokazuje da grijač uređaja zagrijava. Ako lampica ne svijetli, to znači da je dostignuta željena temperatura.

4. korak: Pažljivo izvadite prvi kamen iz spremnika za vodu. Provjerite temperaturu tako što ćete ga držati u ruci. Kamen treba da bude topao a temperatura ne smije biti neugodna.

5. korak: Nakon završetka primjene isključite uređaj.


Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni