Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika
Nivea Hairspray Ultra Strong 250ml

Детаљи
+

U Nivea Hairspray Ultra Strong 250ml je savršena kombinacija ultra strong hold i kvalitetne brige za zdravu kosu. On obećava da će održati i volumen bez kompromisa.
Fiksiranje i stanica za cijeli dan
Kao stil naprskajte daje kosi s dugotrajnim fiksacija za 24 sata. Unatoč ultra-jaka održavanje, korisnik ne smije bojati vezanih kose imaju: Mikro-fino raspršivač osigurava da Nivea sprej za kosu je savršeno raspoređena u kosi. Dakle, to može biti lako češljanje kasnije opet. Osim toga, kosa dobila upotrebom styling sprejeva vidno više sjaja i je savršena baza za glamurozan stil koji se nalazi pouzdan.
Savršenu zaštitu za styled kosu
Dnevnim styling kose teških tereta mora izdržati. U Nivea Hairspray Ultra Strong 250ml uvijek njeguje kosu tako da čak i sa čestim stylings bez oštećenja prouzrokovana na kosu. Kosa se ne osuši zbog inovativna formula njegu. Integrirani sustav keratin zaštite osigurava očuvanje prirodnog keratina u kosi, što zauzvrat je odgovorna za strukturu kose. U Keratinformel oblaže kosu i na taj način sprečava štetnih uticaja prodrijeti izvana i mogu uništiti kosu. Istovremeno Ultra Strong lak za kosu sadrži razne brige-vitamina koji daju glatke i meke osjećaj za kosu.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni