Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika
Nivea Deospray Stres Protect za muškarce - pouzdano štiti
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Posebno ljudi znoje pod stresom brzo i održivo. Neprijatan nuspojave ublažava V Nivea Deospray Stres Zaštitite za muškarce s djelotvornim anti-perspirant zaštitu koja traje do 48 sati. Pazuha vlage i mirisa, tako da nemaju nikakve šanse.
Zaštita od ispod pazuha znoj i održivog njegu
U V Nivea Deospray Stres Protect za muškarce kombinira dva aktivnih sastojaka su isti koji su dokazano da spriječi znojenja. U kombinaciji, te čine nepobjediva duo, i zamijeniti pazuha vlage i miris po vitalni muževan miris. Kroz uključeni uljem avokada i odsustvo alkohola u formulaciji osjetljive kože ispod pazuha je zaštićena i zbrinuti u isto vrijeme, kožu osjeća suha i glatka.
Jednostavan za korištenje - dugotrajna učinak
V Nivea dezodorans u spreju za muškarce Zaštitite stres se primjenjuje nakon tuš ili kadu i jednostavno prska ispod pazuha. Prije oblačenje spreja treba potpuno osuši. Prilikom nanošenja, pobrinite se da je koža ne iritira ili povređen. Za kupaonicu V Nivea Deospray Stres Protect za muškarce je dostupan u 150ml sprej može, u pokretu, nalazi se praktična 35 ml ambalaže koja se uklapa u svaki džep.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni