Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Nivea Boja kose Protect sprej 250 ml
Детаљи
+

Ovaj sprej za kosu od Nivea je specijalno dizajniran za obojene kose. Uslovi proizvoda za kosu i daje dugo zadržavanje boje sjaja. Do 24 sati, kosa zadržava savršeno odgovara.
Savršena frizura - savršenu zaštitu
U Nivea Boja kose Zaštitite uvjetima sprej za kosu sa keratinom i posebnim UV filter za obojenu kosu. Nakon što je aplikacija je za zaštitu 24 sata od agresivnih uticaja na životnu sredinu i pritisaka izvana. Dokle god se kosa je zaštićena, kosa zadržava savršeno uklapa. Prskanja fiksne bez zapinjanja i pruža ugodan osjećaj. U večernjim satima WC, to može biti lako iščešljavanje, kosa se ne osuši.
Bright sjajnu kosu do vrhova
Nivea Boja kose Protect sprej 250 ml kada se koristi ispravno predviđa sjajan sjajnu kosu koja izgleda do vrhova vrlo dobro održavana. Za korištenje, kosa se raspršuje ravnomjerno sa udaljenosti od oko 30 cm. Naša posebna savjet: Za dodatni volumen u spreju kose može unijeti glavom naprijed. Za dugotrajnu lijepa kombinacija kose, uz Color Protect higijenu Nivea se preporučuje.
Sa svojim zgodan Veličina boje sprej za zaštitu kose od Nivea se savršeno uklapa u ruci ili kozmetičke torbe i idealan je za osvježavajuće frizuru odgovarajući put.
Mjere
+
0.05 Metar (m)
0.05 Metar (m)
0.231 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni