Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika / Negu kose
Schauma šampon For Men: Dnevni boravak za muškarce kose

Детаљи
+

Opšti izgled za sve više i više ljudi zdravo za gotovo. Naime, za njegu kose se to odnosi mnogo pažnje, puna kose, ali važan znak muževnosti i snage. U Schauma šampon za muškarce 400 ml podržati ljude u svakodnevnom šamponiranja i uvjete za kosu s bogatim sastojcima.
Nježno, efikasne zaštite
The Men šampon se temelji na aktivni sastojak hmelja koji daje kosi sa esencijalnim vitaminima i važnih aminokiselina. Integrirani intenzivne njege-proteina podržava kosu dok ponovo napuniti za skladištenje prirodnog proteina. U regeneraciju kose će ubrzati i struktura kose regeneriše.
Beživotna Men kose povrati snagu i strukturu. To je jednostavan za držanje i čuva svakodnevnom nivou., Prirodni volumen je konačno vratiti u punu prednost. Od korijena do vrhova od Schauma šampon za muškarce 400 ml je potpuno sveobuhvatan program održavanja.
Dnevna aplikacija za jake muškarce kosu
Njegova blaga formula Schauma šamponi ga čini savršenim za svakodnevno čišćenje vlasišta i kose. Dakle, Schauma izostavljena u pripremi ovog kozmetičkih proizvoda silikona. Korisnici distribuirati ovo samo mali dio plodan šampona u kosi i masirajte ga temeljito. Nakon što je ispran, kosa osjeća da direktno prianjanje i zdravije.

Mjere
+

0.0093 Metar (m)
0.0037 Metar (m)
0.0214 Metar (m)

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni