Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika / Negu kose
Nivea šampon Strong Power For Men 250ml

Детаљи
+

Ako nedostaje umorni ljudi snagu i vitalnost kose, ovo je direktno vidljiva. To visi nemoćna, prirodna obilja ne može vidjeti. Uz Nivea šampon Strong Power For Men 250 ml Muškarci konačno imati priliku da daju svoju kosu više snage i energije.

Moć i bogatstvo za slabe muške kose

Šampon je idealan za svakodnevno čišćenje kože glave i kose. Ona se temelji na blagoj formulu koja ne iritira vlasište, već podržava plemenitim sastojaka. U isto vrijeme na Nivea Strong Power šampon je moćan paket za kosu. Dragocjene morskih minerala sadržanih ojačati kosu od korijena do vrhova. Nakon samo nekoliko tretmana, kosa mnogo više energičan i zdravije izgleda. A prirodni sjaj i od vitalnog značaja izgledu predstaviti novi pojačanje u vanjskom svijetu.

Veliki učinak za svaki dan

Ako Nivea šampon Strong Power For Men 250 ml redovito primjenjuje, korisnik može radovati jasno osnaženu kosu. Ovo je značajno s obzirom na jednostavnost korištenja više nego blago. Mala Iznos šampon nježno masira u kosu i vlasište. Usklađenost sa kratko vrijeme ekspozicije osigurava da se vrijedne sastojke ravnomjerno u kosi. Onda se oprati.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni