Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika / Negu kose
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Nivea Hairspray Long Repair - zaštita pristupa i savjeti
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

U Nivea Hairspray Long Repair 250 ml stoji za glamurozan styling sa dugom kosom. Inovativni 3-way formula, proizvod štiti pristup, dužine i savjete i na taj način osigurava da duga kosa može u potpunosti razviti.
Pouzdana stop za 24 sata
The Long sprej za kosu se Nivea Repair koristi za trendy styling, ona se raspršuje na kosu na udaljenosti od oko 30 cm. Sprej za kosu sprej naopako na kosi izgleda vrlo puna, a kasnije dobija dodatni volumen doze. Nivea Obećava pouzdan čekanje za 24 sata.
Zaštita za dugo, oštećenu kosu
U Nivea Hairspray Long Repair 250 ml je brzo spašavanje dugo, oštećenu kosu. To revitalizira i uvjete za kosu tijekom primjene, tako da je sušenje kose može efikasno spriječiti. Praktičan nuspojava sprejeva kose je da se kosa lakše češljanje.
U Nivea sprej je opremljen sistemom roman keratin zaštitu koja štiti kosu od vanjskih utjecaja keratina. Leži kao ogrtač oko kose i drži opterećenja i štetne utjecaje dalje. Za dodatnu zaštitu, na Nivea Hairspray Long Repair sadrži antioksidans Oryzantol, koji nudi zaštitu 3-way za cijelu kosu.
Mjere
+
0.05 Metar (m)
0.05 Metar (m)
0.231 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni