Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika / Negu kose
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Kammset u 2 oblika - uvijek ispravan češalj u ruci
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Combs nikada ne možete imati dovoljno. Home u kupatilu, u torbu u pokretu iu uredu, oni su dobro postavljeni i kao i uvijek pri ruci kada je to potrebno. Sa našim češalj seta, naši kupci dobili savršen standard.

Visoka robusnost

Naši češalj setovi odlikuju se posebno visoke kvalitete. Pažljivo odabranih materijala rezultirati visokim robusnosti. U isto vrijeme oni su također blago fleksibilni i stoga fleksibilan. Broken Combs također uključuju ovdje prošlosti, kao što su savijena ili slomljen šipki.

Dva češalj postavlja za izabrati iz

U nded naši kupci dobiju dva različita češalj seta. U Kammset 2er Crn u polybag 15 gr 13 x 3 cm sastoji se od dvije kvalitetne, isto grebenima. Mjera 13 x 3 cm, oni su savršeni za dom kupaonicu. Oni se isporučuju u ruci plastičnu vrećicu u kojoj se također može trajno čuva.

Čak i bolje opremljene našim klijentima s Kammset 6 rog ili Crn. Set sadrži šest saća u različitim širinama i dužinama. Praktična veličina putovanja u pokretu ili za torbu je ovdje predstavljeni kao i udoban grebena za domaće kupatilo. Naši kupci imaju izbor: u bojama roga ili Crn nded nudi ovu Kammset. Stoga, dobro čuva kosu i uredan frizuru konačno ništa na putu.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni