Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika / Negu kose
Elina Kose kandže Set od 4 - ukrasi za kosu za dugu i kratku kosu

Детаљи
+

Sušilo za kandže nisu samo koristan dodatak u dugu kosu, kratka frizura su također način sa praktičnim pribor i styling kose. U bojama Crn i smeđe korisne kandže kose u 4 čina je vrlo diskretno postavljen.


Sušilo za kandže dugu kosu

Happy duga kosa je spojiti u jednu ili više pletenice ili nositi kao podignuta kosa. Ne uvijek daju dužine kose prije da su sve žice u potpunosti i trajno naći podršku u frizuru. U ovom slučaju, kandže kose dolaze i popraviti pojedinačne vlasi kose. A kraće šiške ili različite dužine kose za fazu rezova može djelotvorno i skladno integrirana u frizerskom.

Short Hair - Frisiermöglichkeiten više nego što se očekivalo!

Načina da se stilu su daleko manje ograničeni u kratkom kosom nego što mislite. Pored klasičnih frizerskom sa uređaj, sušilo za vosak ili gel nokti mogu proizvesti zanimljive efekte na zabavan na pravim mjestima. Kako mogu dočarati neku vrstu podignuta kosa ili proizvode pojedini pramenovi dužine kose u kombinaciji s kratkom kosom. Dok je kandže u smeđe do crne kose izgleda vrlo neupadljivo i gotovo nevidljive, može biti postignut kada je 4 će postaviti kandže kose koristi kao oku-hvatač lakši kose duhovit efekt.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni