Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika / Negu kose
Elina Kose isječci + snimke u 24. je postavio 5 cm
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Isječci i Stezaljke su uvijek potrebni za dužu kosu. Čak i umjereni kratkom frizure će biti nagrađeni s ovim priborom posebnim šarmom. Za neupadljivi održavanja koji osigurava 24 je postavio šišanja + clip Crn / Brown 5 cm Elina.

Stegni ili clip - Što se uklapa kada?

Razlike između Bobby pin i šišanja su prije svega Veličina, s druge strane, u operaciji. Dok je u terminalu kose je gurnuo između dva metalnih dijelova pod naponom, snimak kosa je stegnut pod tenzijom. Ovaj clip također nudi jači niti stisak. Terminali mogu koristiti diskretno popraviti labave ili prekratko niti. To također ide sa snimak, ali ovo fiksacija se jasno vidi.

Ukrasi za kosu ton na ton diskretan oblikovanje kose

Crno-smeđe boje pojavljuju neupadljivi u tamnu kosu ili ponekad čak i nevidljiv. Također obuhvaćeni u svjetlu kosu, a posebno kose snimke kroz tanak materijal teško. Na snimci se onda zaista se vidi, ali ipak djeluju diskretno i jednostavno zbog Veličina i jednostavne forme. Da bi se popravi frizuru sa snimak ili stezaljke, preporučuje se ovisno o strukturi kose, pored koristite styling proizvoda. Šampon ili sprej su pogodni kao što su gel ili vosak.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni