Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika / Negu kose
Elina Kose Claws Set od 2 - popraviti cijelu frizuru

Детаљи
+

Sušilo za kandže su dostupni u mnogo različitih boja, oblika i veličina. Ovisno o dizajnu, pogodni su za fiksiranje cijelu kosu ili samo pojedinačne pramenove kose i područja.

Hair kandže - mehanizam djelovanja lakše s velikim efektom

Sušilo za kandže su dirnuti jak proljeća, čime se osigurava da dva češljeva pritisnite čvrsto u kosu. Ova sjedi i drži kandžu u svakoj kose podjednako. U opruga je podržan od strane zakrivljeni oblik, kao petlju stavio pojedinca zubaca oko kose. Skup 2 kose kandže Elina u Crn i smeđe je prikladniji prosječne širine 6 cm da tanji kosu na potiljku. U bujnom uvojci ili veoma puna dugo kandže kosu držite najmanje još jednom pramenove na mjestu.

Podignuta kosa s kandžama kose

Jedan ili više kose kandže su pogodne da popravi složene updos. Kosa je fleksibilna i tako čvorovi mogu uključiti u potiljak ili pojedine dionice kose čuvaju. U mraku ili crnu kosu, Staples iz Elina kose kandže set od 2 pada smeđe / Crn po 6 cm od svojih boja i teško uklapaju savršeno, kao što je pristojno privlači poglede u crvenoj ili plavu kosu.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni