Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika / Negu kose
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Elina Kose claw - Da biste riješili duga i bujna kosa
Детаљи
+

Na granate ovih kose kandže sjećam u Crn i smeđe s dimenzija 8 x 3,5 cm. Široki Stege su posebno dobro prilagođen za fiksiranje duge i bujne kose na potiljku.

Čvrsta proljeće i zakrivljene kandže

Sušilo za kandže dobiti zategnutost u kosi od jake opruge koja drži dvije kandže, a do Bent oblik. Ova blokada pojedinca zubaca i budite sigurni da se kosa ne može da ispadne. Kosa sama kandža ostaje na mjestu i da nije labave u toku nosi. Izvana, video klip se ponaša kao malo otvoren ljuske. U proljeće se zaista vidi, ali nestaje diskretno po shemu boja u Crn i smeđe.

Posebno pogodan za bujne kose

Do dimenzija 8 x 3,5 cm i relativno masivnog materijala snagu, te kosu kandže su posebno pogodni za bujne i guste kose ili uvojke. Prvo, velika stezaljke je potrebno da bi mnoge kose, s druge strane, pada čak i to prilično impresivno kosu nakit u obilje kose na jedva. Za kraći ili tankom kosom, preporučuje se koristiti nešto suptilnije kose kandže, koji onda privlači manje pažnje na sebe.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni