Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika / Njega kože
V Nivea tečni sapun za ruke 250 ml - Ruke čist i dobro održavan

Детаљи
+

A sapun pripada osnovnim standardne opreme u svakoj kupaonici. V Nivea tečni sapun za ruke 250 ml u različitim mirisima i posude za bocu zgodna je idealna i omogućava precizno i ​​precizno doziranje za pranje ruku.

Tečni sapun hranljivim sastojcima

Često pranje ruku suši već osjetljivu kožu tu često overused i naglasio ruke također. Sa sapun koji ne samo da čisti, ali i održava kožu je rückgefettet i nahranjena sa esencijalnim sastojcima. Da bi ispunili sve zahtjeve, tu je V Nivea tečni sapun za ruke 250 ml sa bogatim jojoba uljem i medom u Varijanta "Honey + Oil", s hidratantnim lokvanj i hranjiva "ljiljana + Oil" sapun u daljem verzije "Creme Soft "i" Diamond Touch ". Svi sapuni su pH neutralni i dermatološki testirani na toleranciju kožu.

Čišćenje i briga za ruku

V Nivea tečni sapun za ruke 250 ml može primijeniti nekoliko puta dnevno za čišćenje i njegu ruku. Negovanje sastojci dostavi kožu vlagom i drugim hranljivim sastojcima. Često pranje ruku preporučuje se da se dopuni je Nivea kreme za ruke da regeneriše ruke i štiti od uticaja na životnu sredinu.


Mjere
+

0.035 Metar (m)
0.07 Metar (m)
0.2 Metar (m)

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni