Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika / Njega kože
Nivea Dezodorans sprej For Men Sensitive 150ml - radi bez iritacije
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

U Nivea dezodorans u spreju za muškarce Sensitive 150ml je na snazi ​​za do 48 h pouzdano protiv pazuha vlage i miris. Blaga sastojaka i odsustvo alkohola u formuli kako bi se osiguralo da su najosjetljivije kože nije iritira nepotrebno ispod pazuha.

Vrlo efikasna anti-Transpiranz aktivnim sastojcima i kamilice

Zahtjevi za dezodorans za osjetljivu kožu su posebno visoka. Prvi je da je pouzdana zaštita s obzirom na neprijatne nuspojave znojenja, s druge strane, ne smije biti nepotrebno iritiranu i naglasio kože. U Nivea dezodorans u spreju za muškarce Sensitive 150ml, to je riješeno uzdržavanjem od alkohola, boje i konzervanse kako bi se izbjegle moguće iritaciju osjetljive kože, blago adstrigentno i umirujuće kamilice ekstrakt u spreju je uključen.

Dnevna aplikacija - Long Impact

U Nivea dezodorans u spreju za muškarce Sensitive 150ml je idealno primjenjuje nakon dnevnih tuš. Bočica sprej je potresao energično, onda je sprej se prska na ramena od oko 15 cm udaljenosti i rasporedio do vremena ekspozicije i sušenja svoje antiperspirant učinak. A svjež miris tijekom dana osigurava ugodno čist i vitalni osjećaj.

Mjere
+
0.044 Metar (m)
0.044 Metar (m)
0.173 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni