Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika / Njega kože
Elina Luksuzni Voće tuš za blagi čišćenje

Детаљи
+

Fruity svježe zabava tuš ujutro osvježavaju i čini vam odgovara za taj dan. U Elina-Luxury Voće Tuš 300 ml sa svojim različitim okusima pruža savršen okus za svaku vrstu mirisa.

Blaga čišćenje od glave do pete

Plod tuš sa blagim-glume pjena čisti temeljito cijelo tijelo i ostavlja ugodan miris delikatna, učesnici su uz neophodnu svježinu za taj dan. Povoljnu 300 ml paket je dugotrajan, na gel za tuširanje u različitim voćnim mirisima je jednako pogodan za upotrebu u skladu sa saunom, bazen i sportske za jutro tuš.

A voćni mirisom tuš zabavu

Tuš je znatno više od puke čišćenja organizma. U okusa sadržana u Luxury Tuš osvježiti čula sa svojim mirisom i odvijaju pojedinca potpourri koji traje dugo. S obzirom da su ukusi različiti, tako, na Elina-Luxury Voće tuš je 300 ml u različitim varijantama. Juicy nara moćna, osvježavajuće zelene jabuke, voćno-slatka dinja i slatko-kiselo Red grožđa stvaraju sa svojim prepoznatljivim okusa senzualni ambijent za veliki početak dana.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni