Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Dove Roll-on dezodorans 50ml - Daily Fresh i pouzdan njegu
Детаљи
+

Nakon svake tuš koristi dezodorans za dnevno postupka pripada. Nježni i trajne roll-on dezodorans štiti Dove 50 ml sa znojem mirisa i vlage unt ramena. Proizvod je dostupan u različitim mirisima i vrši svoju snagu odmah nakon pranja u pazuha.
Lijepa i svježe - svaki dan
U Dove Deoroller efikasna i komponente zaštite su uključeni pored antiperspirant sastojaka. Djela u Deo Roll-on "Beauty Finish" mineralne Mica od reflektiraju svjetlost svojstva i podatnom kože, u Deo Roller "Fresh" zelenog čaja i krastavca se kombinuju u efikasan i koža-friendly spoj aluminijske soli je u potpunosti izostavljena. Oba proizvoda nude ne samo brigu za njegu pouzdanu zaštitu od znojenja pazuha i vlažnost do 24 sata.
Jednostavan za korištenje - Long Impact
U Dove Deroller od 50 ml je lako ukloniti nakon tuširanja na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Ako je potrebno, postupak se može ponoviti. Ako je proizvod potpuno suha, na antiperspirant sastojaka rade za dugo vremena i zuverlässgi štite od vlage i neugodnih mirisa. Perfect malo Deo Roll-on je u pokretu ili za njegu nakon vežbanja. Zbog niske Veličina dezodorans ambalaže uklapa u male torbice.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni