Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Kozmetika
Adidas Tuš Žene 250 ml - osvježavajućeg za opuštanje

Детаљи
+

Jedan od njih je sve nijanse Adidas Tuš žena 250 ml zajedničko, a to je za njegu kože i hranjiva učinak inovativnih formulacija. Čišćenje tuš daleko znoj i prljavštinu koja podržava prirodne ravnoteže plašt kože.
Od cool MINT da voćni orange
U Adidas Žene 250ml Tuš je dostupan u pet različitih aspekata. U Varijanta "Fresh" sadrži osvježavajuće mente za vitalnu početak dana, u Pflegedusche "Happy" pružaju ekstraktima voća u dobrom raspoloženju cijeli dan. U ekstra doza vlage za suhu kožu pruža vrijedne pamuka mlijeka u staračkom tuš "Zaštiti", botanički ekstrakti pružiti opuštanje u formulaciji "Relax". "Vitality" sadrži masaža perle i mirise osvježavajuće i voćno naranče s nagovještajem mošusa.
Čišćenje i njega - iz dana u dan
U Adidas Tuš Žene 250 ml su idealne za svakodnevnu upotrebu i pogodna za jutro tuš. Mala Iznos Pflegedusche se distribuira glatko preko tijela, u dodiru s vodom stvara jedinstvenu kremastu pjenu koja čisti i brine podjednako. Nakon temeljne tuširanja pjena ostaje - ovisno o odabranoj parfemi i toaletne varijanta - ugodan miris na koži koje traju dugo i vrši svoje dejstvo. Nakon tuš, koža će se osjećati glatka, gipka i čista.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni