Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Kozmetika
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Kozmetika

Filter articles
1 2 3
Adidas Tuš Woman Kozmetika Adidas Tuš Woman
0,00 € *
0,00 € / 100 ml
Axe Dezodorans u spreju 150 ml Kozmetika Axe Dezodorans u spreju 150 ml
0,00 € *
0,00 € / 100 ml
Nivea Color Mousse s UV filter 150ml Kozmetika Nivea Color Mousse s UV filter 150ml
0,00 € *
0,00 € / 100ml
Gel za tuširanje Elina med od 250 ml balzam Kozmetika Gel za tuširanje Elina med od 250 ml balzam
0,75 € *
0,30 € / 100 ml
Sabrina Eyeliner Kozmetika Sabrina Eyeliner
0,77 € *
Elina Kose Claws Set od 2 Kozmetika Elina Kose Claws Set od 2
from 1,04 € *
Kammset Kozmetika Kammset
from 1,28 € *
Indigo Blue maskara 2.5ml Kozmetika Indigo Blue maskara 2.5ml
from 1,38 € *
Lažan Lažan Kozmetika Lažan Lažan
from 1,57 € *
Elina gel za tuširanje 250 ml med dinja balzam Kozmetika Elina gel za tuširanje 250 ml med dinja balzam
1,58 € *
0,63 € / 100 ml
Pjenušava kupka Elina 1000 ml mlijeka med Kozmetika Pjenušava kupka Elina 1000 ml mlijeka med
1,78 € *
1,78 € / 1000 ml
Adidas Tuš Kozmetika Adidas Tuš
from 2,19 € *
0,88 € / 100 ml
Elina-Luxry voća tuš 300ml Kozmetika Elina-Luxry voća tuš 300ml
2,22 € *
Labello Njega za usne Kozmetika Labello Njega za usne
from 2,29 € *
Nivea Tuš 250 ml Kozmetika Nivea Tuš 250 ml
from 2,48 € *
Nivea For Men 250ml Tuš Kozmetika Nivea For Men 250ml Tuš
from 2,66 € *
1,06 € / 100ml
YOUMAXX Trepavice Kozmetika YOUMAXX Trepavice
from 2,80 € *
Litamin Gel za tuširanje 250 ml Kozmetika Litamin Gel za tuširanje 250 ml
2,96 € *
1,18 € / 100ml

Молимо Вас да изаберете одговарајући под-категорију за Kozmetika:

Make up u sminka
Svježi ten djeluje zdravo i vitalno. Sa našom prirodnom kozmetikom za lice efikasno pomažete vašem izgledu i donosite u svakom godišnjem dobu svježinu na vaše lice. Svi proizvodi su bez vještačkih dodataka i posjeduju prirodne minerale kao i biološka ulja za njegu. Vaša koža će vam biti zahvalna zbog ovog uživanja u njezi i zbog lijepog osjećaja izmamit će osmijeh na vašem licu. Make up u šminka bez hemijskih sastojaka za zdravu kožu.
Negu kose
Kosa se mora njegovati da bi ostala zdrava i lijepa ili da bi to postala u slučaju da je jako oštećena. Naši proizvodi prirodne kozmetike za njegu kose sa prirodnim sastojcima služe za to da se kosa i koža glave njeguje sadržanim biljnim aktivnim supstancama. U našem asortimanu robe se nalazi sve, od šampona preko regeneratora do kure za kosu. I za oblikovanje koje dolazi nakon toga imamo proizvod sa snagom prirode.
Njega kože
Na kožu stalno utiče mnogo toga. Da ne bi patila od mnogobrojnih opterećenja kao što su vrućina, hladnoća, vlaga ili sredstva za čišćenje, važna je redovna njega kože. Samo pranje i tuširanje nisu dovoljni. Posebno efikasna je njega veoma kvalitetnim proizvodima za njegu kože od prirodne kozmetike koje ćete naći u našoj prodavnici. Oni štite kožu i vraćaju joj dragocjene hranjive tvari i hidraciju.
Pribor za wellness
Opuštanje i njega su u našem užurbanom vremenu od velikog značaja, kako bi tijelo i duša ostali zdravi. Zato je wellness raznoliko područje sa stalnim porastom. Da bismo primjenu i tretmane učinili još ugodnijima napravili smo ponudu odabranog pribora za wellness. Na taj način se kratki predah od svakodnevnice koristi bolje i efikasnije da se postigao sklad tijela i duha.
Prirodno njegovana ljepota
Ljepota i izgled nisu uvijek samo prirodom dani. I najljepša biljka će uvehnuti ako se ne njeguje i hidrira. Baš tako prolaze ljudska koža i kosa ako se zapuste. Zato je njega neophodna, pri čemu izbor prave kozmetike odlučujuće doprinosi uspjehu. U našoj web prodavnici za kozmetiku vam predstavljamo izbor veoma kvalitetne prirodne kozmetike, proizvoda za njegu kao i parfema. Učinite nešto lijepo za vas i vaše tijelo uz odabrane proizvode i oduprite se zubu vremena uzdignutog čela bez bora. Sigurno ćete već poslije kratkog vremena osjetiti da njegovano tijelo ima i pozitivan uticaj na psihu i da znatno jača osjećaj sopstvene vrijednosti.

Riječ „kozmetika“ potiče iz starogrčkog jezika i prevedena znači ukrasiti i urediti. Termin je u svom današnjem značenju došao polovinom 19. vijeka iz Francuske u Njemačku. U današnjoj jezičkoj upotrebi je terminima kozmetika, odnosno kozmetički preparati obuhvaćeno sve što služi čišćenju, njezi i uljepšavanju tijela i kose. Kozmetički artikli služe da se koža i kosa blago čiste od prljavštine i znoja, oni njeguju i potiču tijelo u njegovim prirodnim zaštitnim funkcijama, sprječavaju starenje kože te na kraju služe i za naglašavanje izgleda uz pomoć dekorativne kozmetike i daju ugodan miris.

Za vas smo sastavili ponudu u kojoj se nalazi sve što je potrebno za prirodno njegovanje sopstvene ljepote. Pri tome težište leži u prirodnoj kozmetici koja je bez štetnih tvari i čiji prirodni sastojci oduševljavaju. Bilo da je riječ o kremi, puderu, olovci za obrve ili olovci za njegu usana, kod nas putem Interneta možete kupiti kozmetiku koja će vas oduševiti. Pri tome ćete već s malim brojem odabranih proizvoda  postići izrazite rezultate.

Osim toga nudimo vam mirise i parfeme koji inspirišu kao i mnogobrojne proizvode i pribor za wellness. Okružite se decentnim mirisnim daškom ili naglasite vašu ličnost izražajnim parfemom. U našoj prodavnici parfema naći ćete prikladan miris za svaku priliku, od laganog dnevnog parfema za posao do glamuroznog mirisa za uzbudljivi nastup uveče. Pretražite naše proizvode i našu prodavnicu u kojoj svoju kozmetiku putem Interneta možete naručiti jednostavno i 24 sata dnevno. Kod nas dobivate sve iz profesionalnih ruku.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni