Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Uređaji / Ultrazvučno čišćenje
U NAIL-EON ultrazvučni čistač osigurava pjenušava čistoću
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Kada odaberete nas, možete biti sigurni da ćete uvek dobiti najviši kvalitet. Kao što smo uvek traže načine da poboljšaju svoje proizvode, sada imamo novu ultrazvučni čistač da vam ponudim. On će očistiti svoje instrumente, naočare, nakit i mnoge druge stvari brzo i bez napora. Uređaj će biti ispunjen vodom iz česme. Kapacitet je do 750ml. Zahvaljujući frekvenciji ( 42.000 Hz),uređaj je tiho kao drugih konkurentskih proizvoda. Imaš pet podešavanja mogu da biraju, 90, 180, 280, 380 i 480 sekundi. Sa ovim uređajem, možete da očistite naočare, nakit, pa čak i CD-a i DVD-ova u okviru minuta.

Takođe, možete da vaši elektronski fajl bitovi se temeljno čisti, nećete prestati da budete zapanjeni. Ali, ako i dalje želite više čišćenje moć, možete da dodate poseban koncentrat za čišćenje u vodu. Obično nije potrebno. Ultrazvučni čistač čisti kroz fizički proces koji se zove kavitacija. U proseku tri minuta dovoljno da se čist rezultat, a ne dalji koraci su potrebni.

Uređaj će stati u svaki radni sto i treba da bude sastavni deo vašeg posla. Može se povezati na svaku standardnu utičnicu . Naravno, kao i svi naši proizvodi, uređaj nudi visok kvalitet i ispunjava sve standarde EU. Neka naša NAIL-EON Ultrasonic Cleaner sebe ubedi, nećete želeti da rade bez jednog po prvi put vide moć!

Mjere
+
0.254 Metar (m)
0.177 Metar (m)
0.172 Metar (m)
Instrukcije
+
Zahvaljujući visokoj frenkvenciji čišćenja tečnost za čišćenje snažno virbrira, tako da se i najmanje čestice prljavštine skidaju na najnepristupačnijim mjestima.
Napunite spremnik za vodu hladnom vodom, dodajte po potrebi koncentrat za čišžćenje, podesite željeno vrijeme i pritisnite dugme Ein/Aus.

Uređaj počinje da čisti.


Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.8
Pregled
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni