Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Uređaji / Ultrazvučno čišćenje

Ultrazvučno čišćenje

Ultraschallreiniger uc-002 Ultrazvučno čišćenje Ultraschallreiniger uc-002
197,51 € *
Kugelsterilisator mm1400 Ultrazvučno čišćenje Kugelsterilisator mm1400
51,31 € *
NAIL-EON Ultrasonic Cleaner Ultrazvučno čišćenje NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
32,37 € *
24,90 € / 1000 g
Wasserdestillateur Ultrazvučno čišćenje Wasserdestillateur
276,09 € *
kugelsterilisator s-01 Ultrazvučno čišćenje kugelsterilisator s-01
94,80 € *

Имајте на уму не само професионални маникир или педикир које највишим стандардима хигијене, али и у "једноставан ноктију Студио" је чистоћа важна. Многи уређаји не би требало само да очистите површину, већ и темељно третирати у ултразвучни чистач. Тек тада може да фине честице које отпасти ноктију, вештачких ноктију и коже се уклањају. Ултразвучни Чистачи су врло модеран и ефикасан начин за чишћење опреме, они раде врло тихо и брзо и лако пронађете и рад на малим столовима. изазвати многе (не све) патогена који може да изазове инфекције ноктију и заноктице бити у ултразвучни чистач безопасне. То штити своје здравље, али и купаца / потрошача. А ваши клијенти ће моћи да убеди са овим уређајима из хигијенских начин рада у студију, за чишћење накита и наочара је ултразвучни уређаји су одавно доступни у приватним домаћинствима. Пошто уређаји раде са водом, без тога агресивних средстава за чишћење, можете безбедно да задржите алата и опреме је чист, јер вода не напада материјал. Исто важи и за нокте уметник / уметница ексер у малом обиму.

Наши уређаји су технички исправне и у складу са европским стандардима. За мање уређаје, можемо чак да вам пружимо завршио цену - тако да постављање студио са ултразвучни чистач на сваком раду вредним. На опрема 3 године гаранције.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni