Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Uređaji / Parafin kupka ruku
Parafinski vosak set NAIL-EON posebno za osjetljive kože
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

U noktiju salon ne samo Nagelmodellage ili manikir će se održati, i ruku i noktiju se pripisuje veliki značaj. Jedan od najpopularnijih noktiju salon opreme spa je parafin.

Na NAIL-EON Set parafina ruke primaju tretman intenzivne njege brzo i održivo. Set uključuje električni parafinska kupka, dva aroma parafinske blokove od 400 grama, deset Protectorbags folije i dva zagrijavanja Terry rukavice. Parafin hrani suvu i ispucalu kožu i otvara pore. Naknadno terapiju održavanja sa kremama i losionima djeluje u dublje slojeve kože. Vosak skup je pogodan za njegu ruku, stopala i koljena, termičke obrade povećava blagostanje i može povećati elastičnost kože.

Svestrana parafin Set od NAIL-EON je posebno trajni učinak način da se lociraju na zdravlje bolesti kao što su artritis, upala, sportskih povreda i ukočenost zglobova izazvati simptomatsko olakšanje. Marka parafin Set Nail-Eon ima za sve jedinice ovdje u nded online trgovine garanciju 3 godine i također pomaže odličan u radnu terapiju i reumatizam. NAIL-EON parafin Set + 2x400g Parafinski vosak i kozmetički pribor Parafin Starter Set Orange za ruke, noge i noktiju saloni.Mjere
+
0.24 Metar (m)
0.309 Metar (m)
0.175 Metar (m)
Instrukcije
+

1. korak: Oprati ruke i dobro ih osušiti. Skinuti nakit i zavrnuti rukave. NAPOMENA: Obratite pažnju na to da je rešetka za zaštiti od topline na dnu uređaja.

2. korak: Provjerite temperaturu voska tako što ćete malo voska nanijeti na unutarnju stranu Vaših zglobova šake.

3. korak: Ruku s blago ispruženim prstima uvući u u posudu. Zatim odmah, ali pažljivo, ruku izvući iz posude. Vosak na rukama ostaviti da se stvrdne. Prije sljedećeg uronjavanja u vosak sačekati najmanje 3 sekunde dok se vosak stvrdne. Stvrdnut parafin ne sjaji više!

4. korak: Ponoviti 3. korak koliko smatrate da treba, ali najmanje 3 puta.  Što se više slojeva nanese, duže će se zadržati toplota.

5. korak: Navući zaštitnu kesu i staviti ruku najmanje 15 minuta u frotirnu rukavicu. Tako će se zadržati toplota.

6. korak: Skinuti frotirnu rukavicu i stvrdnuti vosak ukloniti valjanjem zaštitnom kesom. NAPOMENA: Preporučuje se da se baci stvrdnuti vosak, jer se u njemu nalaze odumrle kožne ćelije.


Savjet: Prije tretmana s parafinom može se nanijeti njega za kožu. Zahvaljujući toplini otvaraju se kožne pore i može se ostvariti savršena njega. Pažnja: Nivo parafina u posudi ne bi smio preći maksimum. Za tretman stopala i lakata molimo pratite korake 1-4.Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.9
Pregled
5
25
4
2
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni