Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Uređaji / Prašina Uklanjanje
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Nagelstudio prašine za zaštitu od podnošenja
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Jedan od glavnih zdravstvenih rizika na području modeliranja noktiju je fine prašine stvorio dok podnošenje ili brušenjem, umjetnih i prirodnih noktiju. Fine prašine u zraku i može se progutati. Alergije ili u najgorem slučaju, pluća bolest se može pojaviti kao rezultat. Ali čak iu svojoj koži i noktiju salon opreme i radne sredine se prašina slegne neugodno, tako da su zahtjevi za čišćenje i održavanje povećati. U Naileon vađenje noktiju salon prašine stavlja tačku na ove probleme.


Sa snagom od 23 W, te usisavanje prašine je pravi giganta za salon za nokte. Uređaj sadrži praktičnu podršku zglob na kojem će se odmoriti svoje ruke i onih kupaca u toku tretmana. Prije podnošenja uređaj je uključen preko tastera. Ukupni akumulirani prašina se izvlači i sigurno zarobljeni u filtar vrećicu. Jedinica radi vrlo tiho i ne miješa u ugodnoj atmosferi profesionalne noktiju saloni. Osim toga, uređaj je vrlo energetski efikasan. Imati veličine 110 mm x 310 mm x 320 mm (Š x D x V), usisavanje prašine vrlo kompaktan i savršeno se uklapa u svakom radnom prostoru.

Ako je filter pun, može se lako ukloniti i očistiti pod mlazom vode. Za brigu samog uređaja, dovoljno je da se obrišite vlažnom krpom. NAIL-EON izvlačenje Nail Salon prašine - Premium sto-ekstrakcije za modeliranje noktiju i manikuru i pedikuru.

Mjere
+
0.304 Metar (m)
0.281 Metar (m)
0.136 Metar (m)
Instrukcije
+
Prije turpijanja uređaj se uključuje preko prekidača.  Sva nakupljena prašina se usisava i sigurno se sprema u filter-vrećici.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.5349
Pregled
5
28
4
12
3
2
2
0
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni