Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Uređaji / Prašina Uklanjanje
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
Nagelstudio prašine za zaštitu od podnošenja
Детаљи
+

Jedan od glavnih zdravstvenih rizika na području modeliranja noktiju je fina prašina stvorena dok podnošenje ili glodanje umjetnih i prirodnih noktiju. Fine prašine u zraku i mogu se udahnuti. Alergije ili u najgorem slučaju može doći do prašine pluća u epizodi. Ali i na svojoj koži i noktiju salon opreme i radne sredine, prašina slegne neugodno, tako da je čišćenje i njegu potrebno povećanje. Vađenje Naileon Nagelstudio prašine stavlja tačku na ove probleme.


Uz snagu od 23 vati, te usisavanje je pravi giganta za salon za nokte. Uređaj sadrži praktične zglob, počiva na vrhu svoje ruke ili klijenata za vrijeme tretmana. Prije podnošenja uređaj uključen preko prekidač. Ukupan rezultat prašina se izvlači i sigurno zadržao u filter vrećicu. Uređaj radi vrlo tiho i stoga ne miješa u ugodnoj atmosferi profesionalne noktiju saloni. Uređaj radi vrlo energetski efikasan. Uz veličine 110 mm x 310 mm x 320 mm (Š x D x H) usisavanje je vrlo kompaktan i dobro se uklapa u bilo kojem radnom prostoru.

Ako je filter pun može se lako ukloniti i očistiti pod mlazom vode. Uključeno sa NAIL-EON Nail Studio usisavanje tri pamuk prašnika su uključeni, tako da se torba može jednostavno zamijeniti u letu, ako već čekaju kupce. Da se brine o samom uređaju, dovoljno je, redovito ga obrišite vlažnom krpom. NAIL-EON usisavanje Nagelstudio prašine - Premium sto-usisavanje za Nagelmodellage i manikir i pedikir.

Mjere
+
0.304 Metar (m)
0.281 Metar (m)
0.136 Metar (m)
Instrukcije
+
Prije turpijanja uređaj se uključuje preko prekidača.  Sva nakupljena prašina se usisava i sigurno se sprema u filter-vrećici.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.6
Pregled
5
28
4
12
3
2
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni