Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Uređaji / LED CCFL žarulja UV
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
nded LED lampa za stvrdnjavanje LED gelova, lakova i gela
Детаљи
+

Bez UV lampa, UV-stvrdnjavanja gela nije moguće. Postoje različite svjetla za različite zahtjeve. Nudimo istinsku revoluciju pod UV lampe. Možete postaviti tajmer za različita vremena. On je postavljen na 1, imate opciju da biraju između 30, 60 i 90 sekundi. Na 2, lampica je na kontinuirano. Da biste isključili lampe, podesite prekidač na 0

Posebnost lampe je njegova sposobnost da ponovo pokrenete sebe. Ako ste podesili željeno vrijeme, pritisnite gumb Start. Uvijek možete vidjeti na ekranu se prikazuje preostalo vrijeme. Kada je vrijeme podešeno, lampica se pokreće automatski umetanjem ruci. Je vrijeme proteklo, lampica se automatski isključuje. Ako želite koristiti nded LED lampa, imajte na umu da ćete je potrebno za ovu specijalnu LED gelova. Mi smo, naravno, nude sve potrebne LED gelova, tako da možete dočarati omiljeni nokat seta. Da biste zaštitili svoje nokta, onda preporučujemo masaže u kojem treba primijeniti hranjiva nokta ulje, koje, naravno, također možete pronaći u našoj trgovini. Nikada ne gledajte izravno u lampu kao UV zračenje može oštetiti oči. Ali to se odnosi na sve UV lampe. Vi ćete apsolutno volim ovu lampu i udobnosti koje nudi.

Zbog kosog položaja palac u CCFL, gel se može pokrenuti dolje i palac se ne mogu otkloniti pravilno. Stoga preporučujemo da otvrdne palca pojedinačno.
 

Mjere
+
0.19 Metar (m)
0.105 Metar (m)
0.19 Metar (m)
Pečat
+
LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.7
Pregled
5
10
4
1
3
0
2
1
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni