Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Uređaji / LED CCFL žarulja UV
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NDED 4 UV svjetlo cijev jedinica
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

UV lampa je suštinski deo nokta dizajna i nokat umetnosti, jer su gelovi moraju da izleči. Pored lampe, potreban vam kvalitetne alate i materijale, ne treba sigurno na pogrešnom kraju. UV uređaj je čestonajskuplji uređaj potreban za gela noktiju. Ali to ne mora da bude tako! Poklapanje uređaji i UV - lampe suosnova za savršeno noktom dizajn. Nded 4 sijalice UV lampa je jedan od najpristupačnijih opcija, da uprkos tome, nudi vam savršenu uslugu i da će ispuniti vaše zahteve i očekivanja. Tajmer se može podesiti u tri različita podešavanja. Možete da birate između 120S, 180S i 30 minuta kontinuiranog okruženja. Gel ima drugačiju sušenja vreme kao i drugi kreacijama nokat umetnosti, na primer, 3d nokat umetnosti. Postoji, međutim,odgovara tajmer podešavanje za svaki zadatak, tako da uvek možete postići savršen rezultat. Uređaj je dostupan u dve boje, plava i bela. Možete izabrati model koji odgovara vašem ukusunajbolje. Donji sprat uređaja se ogleda i može biti zamenjen. Za savršen rezultat,cela unutrašnjost je takođe ogleda. Lampa dolazi sa četiri sijalice. Kao i sa svim našim uređajima, to dolazi i sa tri godine garancije. Garancija ne pokriva sve sijalice. Poverenje iskustvo koje smo okupili tokom godina. Saznaćete da ovaj uređaj zadovoljava vaše zahteve.

Pečat
+
Instrukcije
+

Nakon nanošenja gela, ruka se nalazi u jedinici u unutrašnjosti. U zavisnosti od određenog vremena, gel je osušeni.


UV sušenje jedinica ne radi.
Uključite UV zračenja stvrdnjavanja, ako ste prethodno uvjeren da UV cijevi dobro postavljen. Molimo provjerite da li je UV svjetlo je priključen na utičnicu koja je funkcionalna. Na primjer, ako rade samo 2 UV cijevi, to je obično slučaj da je ostalo 2 cijevi ne sjede pravilno u utičnicu. Pritisnite sve dok čvrsto u utičnicu. Ako se cijevi i dalje ne radi, a vi ste pratili uputstvo za upotrebu, odnosno uređaj neće raditi od samog početka, pozovite naš korisnički servis.
UV cijevi trepere ili ne odgovaraju.
Molimo vas pobrinite se da koristite pravo cijevi za svoj UV svjetlo jedinica. Jer postoje različiti modeli na tržištu. Kada je Lichthärtungsgeräts uobičajeno je da se cijevi trepere na trenutak. Osim toga, to može biti da se cijevi nose i treperenja. Ako jedan ili dva od cijevi trepere, vjerovatno je da su cijevi nose i moraju biti zamijenjeni.
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.5981
Pregled
5
71
4
32
3
2
2
1
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni