Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Uređaji / LED CCFL žarulja UV
NAIL -EON CCFL lampe za lečenje UV LED i gelova
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Nail opremu salon , kao što su UV lampe pored uključuju čistoće , higijene i pravim alatima esencijalnih u salonu noktiju . U suprotnom, može se modelirati kao ispravna nokte. Cevi koje se nalaze u UV lampi je potrebno da se zameni nakon izvesnog vremena. Ovo nije samo vremena, to može biti prilično skupo. Naš NAIL -EON CCFL lampa za savršen alternativu. CCFL jetehnologija, u kojojtzv katodna cev koristi . Ona ima život 30.000 sati. Promena cevi dobija tako daleko. Pored svoje izdržljivosti , takođe je izuzetno ekonomičan . Sačuvaj sa ovim UV lampom i do 40 % električne energije u odnosu na konvencionalne sijalice UV .

Posebna karakteristika našeg NAIL-EON CCFL lampe je da možete izlečiti sve UV gelovi i gelove LED . Ona radi efikasnije i ojačava se gelovi za pola vremena , kao i njihove kolege konvencionalnih . Preduslov je, međutim , daje desna ruka itačan centar se nalazi u uređaju . Da bi se to , molim te nemoj da ojača gel na palcu ekstra. Tako dagel savršeno izlečen su CCFL cevi su bočno i koso skloni unazad u kućište . Imajte na umu da je pre prve upotrebe dana, predzagrevanjelampa od 90 do 120 sekundi postigli najbolje rezultate.

Zbog kosog položaja palac u CCFL, gel se može pokrenuti dolje i palac se ne mogu otkloniti pravilno. Stoga preporučujemo da otvrdne palca pojedinačno.
 

Mjere
+
0.16 Metar (m)
0.184 Metar (m)
0.07 Metar (m)
Pečat
+
Instrukcije
+
Palčevi se u ovom uređaju za stvrdnjavanje svjetlom pojedinačno stvrdnjavaju.
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.3
Pregled
5
6
4
15
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni