Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Uređaji / Nokat razvrtača
Promed de luxe

Детаљи
+

Podnošenje je jedan od najvažnijih delova nokta dizajna. Takođe, manikir i pedikir su zadaci koji zahtevaju podnošenje. Naš 620 Promed de luke jesavršeno rešenje za profesionalni rad. Uređaj je "Made in Germani", a dizajniran je da bude idealan i za početnike. Deluje brzo i snažno. Zahvaljujući svojim malim dimenzijama, može da se koristi i kao drugi uređaj, ili se može uzeti sa prilikom posete kupaca. Nova karakteristika ovog uređaja jeuniverzalna kontrola, koja postavlja brzinu i pravac. Knop je završio sa blistavog dragulja i ima sigurnosni stop. Bezbednost stop okreće na uređaju automatski akobrzina previše brzo ilidatoteka suočavaju preveliki pritisak prilikom podnošenja.

Promed 620 de luke ima prostora za uštedu , novi i inovativni dizajn. To može da stane na svakoj tabeli bez problema. Bele slučaj i penušava lila ruka komad će se uklapaju u svaki okruženju. Uređaj poseduje podršku za rukom komad. Fajl dolazi sa samog uređaja , ručno komad, ruke peškirom, držač, najlon četkom, 30 kape, adapter za napajanje i uputstvo.

Vi ćete biti više nego zadovoljni sa lakoćom rada da ovaj uređaj ostvari. NekaPromed 620 vas ubedim, da će ga voleti!

Instrukcije
+

Zahvaljujući malim dimenzijama najbolje pogodan kao drugi uređaj ili za kućne posjete.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4

Pregled

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni