Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Uređaji / Nokat razvrtača
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Promed de luxe
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Podnošenje je jedan od najvažnijih delova nokta dizajna. Takođe, manikir i pedikir su zadaci koji zahtevaju podnošenje. Naš 620 Promed de luke jesavršeno rešenje za profesionalni rad. Uređaj je "Made in Germani", a dizajniran je da bude idealan i za početnike. Deluje brzo i snažno. Zahvaljujući svojim malim dimenzijama, može da se koristi i kao drugi uređaj, ili se može uzeti sa prilikom posete kupaca. Nova karakteristika ovog uređaja jeuniverzalna kontrola, koja postavlja brzinu i pravac. Knop je završio sa blistavog dragulja i ima sigurnosni stop. Bezbednost stop okreće na uređaju automatski akobrzina previše brzo ilidatoteka suočavaju preveliki pritisak prilikom podnošenja.

Promed 620 de luke ima prostora za uštedu , novi i inovativni dizajn. To može da stane na svakoj tabeli bez problema. Bele slučaj i penušava lila ruka komad će se uklapaju u svaki okruženju. Uređaj poseduje podršku za rukom komad. Fajl dolazi sa samog uređaja , ručno komad, ruke peškirom, držač, najlon četkom, 30 kape, adapter za napajanje i uputstvo.

Vi ćete biti više nego zadovoljni sa lakoćom rada da ovaj uređaj ostvari. NekaPromed 620 vas ubedim, da će ga voleti!

Instrukcije
+
Zahvaljujući malim dimenzijama najbolje pogodan kao drugi uređaj ili za kućne posjete.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4
Pregled
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni