Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Uređaji / Nokat razvrtača

Nokat razvrtača

Filter articles
Nokat razvrtač karbida igle Nokat razvrtača Nokat razvrtač karbida igle
from 9,99 € *
Nokat rezač dijamant igle Nokat razvrtača Nokat rezač dijamant igle
from 9,99 € *
Nokat razvrtač titana igle skup Nokat razvrtača Nokat razvrtač titana igle skup
80,88 € *
-15%
Bitständer Nokat razvrtača Bitständer
2,59 € *
Promed de luxe Nokat razvrtača Promed de luxe
199,45 € *
Promed 2520 Nokat razvrtač Nokat razvrtača Promed 2520 Nokat razvrtač
345,45 € *
Promed de luxe 620 Nokat razvrtača Promed de luxe 620
199,45 € *

Техничка опрема може да много посла. Ово није само у кући, тако да задовољава заната и уметности. Баш као што ретке дрвета скулптуре руком или металним ограде су поднела руку, ноктију такође може бити поднети техничке опремљености и млевени. Пошто је ово добро дело, за резање ноктију Студио су сразмерно мали. лагани јединице су лака за руковање, јер имају ножну педалу за фино подешавање. Сваки Ручни део је ергономски обликован, па је тако добро у руци и може лако да води своје мале тежине. Наила студио секач елиминише времена облици вештачки нокти лакше, јер су брзи рад. И они су једноставне и погодне за маникир, јер у зависности од чланку, могу да уклони заноктице, очистите кревет ексер или се природних ноктију на лепе, добро пропорционалан облик.

Поред опреме од произвођача Наилеон, Промед и ксенон квалитетне додатне опреме се може наћи на нашем сајту. Нови ручни за различите уређаје, ми такође нудимо што су различите брушење глава и цилиндара, одговарајући папир и јефтини комплети за професионално или почетник опреме. Све што вам треба за елаборат дизајн вештачких и природних ноктију ће вас наћи. уређаји су једноставно и испуњавају све европске стандарде безбедности и квалитета - тако да можемо вам дати 3-године гаранције на њега.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni