Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Uređaji / Zadatak svjetlo
NAIL-EON Stručni zadatak lampa
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Light na radnom mjestu je važna osnova za savršeno i profesionalno nokte. U NAIL-EON Professional radne stanice lampa nadopunjuje druge noktiju salon opreme i pruža najbolji pogled vlastitog rada.

U NAIL-EON radnom mjestu svjetla mogu biti postavljena na radnom mjestu i zajednički podesiva . Stoga, svjetlo za svaki modeliranje noktiju može biti idealno prilagođen. Hladnoća light tube sa 20W snage osigurava odsjaja svjetla i osigurava da čak i najmanji nepravilnosti su vidljivi na nokat.

Zbog niske topline razvoj rada za dizajnera noktiju kao što su kupac ostaje ugodan i bez stresa. Uključeno s lampom je fluorescentno zamjenu cijevi.

U principu bi trebalo uvijek biti za hitne slučajeve , dodatni cijevi za lampu spreman. Dakle, kvaliteta noktiju također ne trpi kad je izgrađen-tube ne radi više.

Prva klasa profesionalnih radnom mjestu lampa sa jedinstvenim svjetla izlaz za savršen rasvjete na manikuru i pedikuru po niskoj ceni online.

Profesionalna radna stanica svjetla sjaji kao pravi dnevno svjetlo i ne trepere za zdravo radno u dizajnu noktiju u noktiju salonima. O 20W hladne svjetlosti u srebrnoj, da je najmanja nepravilnosti se može vidjeti na nokte ovdje, sada gledaj i uči u online shop priručnike i video.

Mjere
+
0.754 Metar (m)
0.319 Metar (m)
0.068 Metar (m)
Instrukcije
+
Savršeno i spretno pomagalo za oblikovanje noktiju. Tako se dobija dovoljno svjetla, koliko je potrebno za oblikovanje noktiju.


Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.8
Pregled
5
43
4
11
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni