Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Uređaji / Zadatak svjetlo
U NAIL-EON LED lampa zadatak kombinira ekonomiju i svijetle u isto vrijeme

Детаљи
+

Higijena i čistoća treba biti glavni prioritet u dizajnu nokta i oblikovanje noktiju. Osim toga, uključuju vježbe i pravo rada materijala i alata na najvažnije točke. Mnogi noktiju salon oprema i zadatak svjetla su na svakom stolu. Rad prostor je svjetlo sa najvažnijim posuda na radnim stolom. Za dizajn noktiju Nail dizajn pravo osvjetljenje je bitno da bude u mogućnosti da rade savršeno. Naš NAIL-EON LED radna lampa nudi prostoru savršeno uslove rada i svjetla put za vas divan nokta setovi. LED svjetlo je bez odsjaja i niske radijacije. Bijele LED tehnologijom dostiže vrijednosti kao samo dnevno svjetlo. Dakle, ukupna radnog stola može u potpunosti rasvijetliti. LED svjetiljke imaju prednost da se ne razvija toplinu. Za modeliranje noktiju su stoga predodređeni za ne postoji opasnost od opekotina. Za nail stilisti i klijentima rade pod lampe je jednako ugodan. Budući da čak i ne privlače prašinu lampu, čišćenje je jednostavno i nema neželjenih efekata. UV gel nije imao vremena da se izliječiti od nedostatka topline. Nudimo najkvalitetnije proizvode, svi koji zadovoljavaju visoke zahtjeve evropskih standarda. Uvjerite se sami i nervira ih da više ne imati loše svjetlo na vaš rad stolu. Dopustite da ustane jedna sijalica sa prostoru naše NAIL-EON LED rad.

Mjere
+

0.754 Metar (m)
0.319 Metar (m)
0.068 Metar (m)

Instrukcije
+

Pošto lampa ne privlači prašinu, čišćenje je jednostavno i nekomplicirano. Cijeli radni sto se može osvijetliti ovom lapmom za radnu površinu.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.9167

Pregled

5
11
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni