Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde:
Manikura proizvođač sa Christmas set za 5 noktom poslovanje
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

U Nail Art teško da postoji nešto što se ne može postići. Sa mnogi različiti elementi Nail Art , možete postićinajlepša kreacije . Jednostavno postoje granice u svojim idejama. Različiti elementi koristi u Nail Art mogu se kombinovati zajedno savršeno , da ide i sa laka za nokte. Za svaku priliku da je poželjno da imaju odgovarajući dizajn noktiju . Posebno za posebne prilike prsta nokti treba da izgledaju još lepa. Božić je jedan od takvih specijalnim prilikama. Neka vaši nokti sjaj i sjaj sa našim Božić Set . Koristite boje lakova kao osnova za kvalitet noktiju dizajn. Dodajte gazirana naglašava korišćenje, na primer, štras . Korišćenje razni proizvodi Nail Art da se takmiči sa bljeskom svećama na Božić drvo.

Sa našim Set možete kreirati odgovarajuću dizajn noktiju za Božić. Nećete moći da pobegne iz zavidne poglede . Set je pogodan za veštačke nokte , kao kao i za prirodne nokte. U zavisnosti od vaših želja , možete ići na klasično elegantna ili fanki i moderan dizajn noktiju . Igrajte se sa elementima i možete da kreirate sopstvene ideje.

Ti i Vaši kupci će biti ubeđeni naših proizvoda. Oni su u skladu savisokom Evropski standardi , i da su rezultat najnovijih inovacija UV gel istraživanja. Oni su od najvišeg kvaliteta. Vaši klijenti će vam se zahvalim sa svojim zadovoljstvo i lojalnost.

Ovaj set sadrži sledeće članke: 3156, 3140, 3180, 4327

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni