Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Akril / Akril prah
Vylet Nails Studio Edition Pretty Acrylic Powder

Детаљи
+

A našim novim Vylet-Nails akrilne boje u prahu , mi smo doneli još jednu kvalitetnu akril prah na tržištu. To vas ne ubedi samo sa visokim intenzitetom boja , ali takođe nudi dugotrajno rešenje za vaše nokte . Vaši nokti će trajati dugo bez razdvajanja ili prekida . Formula je pažljivo razvijen da ponudimo našim klijentima najbolju kvalitet, i to je takođe dodao zaštitu od promene boje . To pomaže da se zaštite od uticaja nokte pušenja i sunca , i prirodno sunce i solarijum . Oba mogu imati neželjene efekte na noktima. Kao što se jasno može videti, proizvodi se jack -of- all- trgovina. Primena ovog praha je takođe lako. Takođe možete da ga kombinujete sa drugim praškovima , ako želite još više opcija . Nudimo vam ovaj proizvod u 30g i 500g dozi . U ovom trenutku imamo četiri boje nudi, san Orijenta , Summer Breeze , svetlo roze i Caster Sugar Vhite. Nije bitno koji ste odabrali , vaši nokti će uhvatiti pažnju. Pomešajte akril prah sa akrilnim tečnosti u posebnoj posudi . Sledeće formirati loptu iz akrilne mase i primeniti ga na nokta. Moraš da radiš brzo, kao akrilne mase će stvrdnuti brzo. Najviša tačka modelovanje treba da bude , gdevrh zadovoljava prirodni nokat , ili na c- krive prilikom apliciranja na prirodnim noktima samo.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni