Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Akril / Akril prah
Ндед невероватно акрилни прах

Детаљи
+

Lijepa manicured ruke i duge nokte ne smije ostati san za, čak i ako vaši nokti nisu nužno prikladni za njega. Čim su malo duže, čak i oni slomiti ili srušiti. S noktiju modeliranje može biti zaustavljen. Ako nokti su da se više od noktiju savjete, noktiju proširenje tražio.

Naš akrilni prah možete dati svoje nokte noktima snage i ipak ostati fleksibilan. Morate obraditi akrilnim tekućinu koja se također mogu naći u našim širokim rasponom. Ne trebate UV lampu, kao kombinacija akrilne praha i tekućine koja se spaja na zraku.Prah i tekućina tehnologija pogodna je i za manje iskusne noktiju dizajner. Naći ćete prah i tekućina kombinaciju u različitim vremenima liječenje, tako da možete odabrati pravo za sebe da lako stvoriti najljepše skulpture i imati dovoljno vremena da biste mogli ispraviti sve pogreške.

Za popuniti modeliranje, stari model će biti sposoban mjeri podnio, da nova modeliranje sloj više nije vidljiv iz stare. To čini električni datoteku posebno korisno.

Uvjerite se sami najviše kvalitete naših proizvoda. Jamčimo vam dugogodišnje iskustvo proizvodnje i proizvoda, od kojih svi zadovoljavaju najviše europske standarde. Uvjerite se sami, da ćete biti potpuno oduševljen.

 

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.6441

Pregled

5
38
4
21
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni