Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Akril / Akril prah
Noć Shine Powder Pastel - prah-fino nail art za nokte

Детаљи
+

Noć Shine u prahu je pogodna za dekoraciju pastelnih gel noktiju idealno. U fini prah je mješovite u UV boji gel ili može biti posut na obloženi i nestvrdnuta gel. Nakon stvrdnjavanja, u fini prah pokazuje pojedinačne efekte.
Za primjenu noktiju, prah za nokte je spremna kao i obično. The art ili čak prirodnih noktiju je spremna kao i obično. Nakon zatupljenog površinu tampon bazu kaput ili baza gel se nanosi, ovo osušeni pod UV lampe u navedenom vremenu out. U ljepljive sloj ostaje na površini nokta. Noć Shine Powder Pastel se temeljito miješa u boji gel, onda je smjesa kao i obično četkom i izliječiti. Za pojedinačne rupe na nokte u prahu može se posut na vlažnu gel. Da li je onda osušeni, kao i obično. A dlaka kao finiš daje konačni pečat i stvara nokti koji su dugotrajni i trajan sjaj.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.8571

Pregled

5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni