Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Akril / Akril prah
Akril boja u prahu svjetlucavo niti za velike bijele akrila

Детаљи
+


Ako želite živost to diskretno, ondaakrilna boja u prahu svjetlucavo bijelo niti jepravi izbor. Ekskluzivni shimmer, koji ipak ne utječe pretjerano, privlači kao privlači pažnju na sebe pozornost. Ovaj nail art jedan jednako pogodan kao večer ili za dan vjenčanja.

Akril u boji u prahu sa svjetlucavo prugama činiza savršeno oblikovan nail art u akril idrugi za posebne nail art. Kada se primjenjuje, proizvod je kao i svaki drugi akrilnom bojom u prahu. Prah je pomiješan s akrilnom tekućine i oblikuje u loptu. To će se brzo proširila preko nokta i osigurava da se tako važno kada umjetne nokte C - krivulja. U svakom slojuakrilna Stripe trica u bijelom suisto s uključene. Učinak: ravnomjerno svjetlucava i pjenušava nokte slika, običan i kroz Twinkle mica još u štrajku djela prema bijeloj boji.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni