Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Akril / Akril prah
Akril blistati prah bijeli savršen za modeliranje akrilnih nokta

Детаљи
+

A modeliranje nokta, što je elegantan i upečatljiv, ali je također pogodan za svakodnevnu upotrebu, može se ostvariti uz akril glitter prah bijel. U svjetlucavi nokta je dovoljno diskretan dobro uklapaju u kancelariju ruho i raspoređeni u kombinaciji sa svečanim ili fancy outfit punu snagu.

Kao i kod drugih akrilne proizvoda i blistati prah se miješa s akrilnim tečnosti i dodirnuo. U akrilne materijal se zatim obrađuju brzo da umjetnih nokta sa savršenom C - krivulja . Krajnji nokta je zamijenjen od strane bijele boje i inkorporirani mica atraktivan Sparkle koji dolazi o preko - bojanje posebno upečatljiv učinak. Kao završna obrada, poljski ili konačni premaz da zapečati akrilnih nokta i pružaju sjaj.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni