Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Akril / Akril prah
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017

Akril prah

Filter articles

Akrilni materijal je već dugo poznat u slikarstvu. On je neverovatno jak i stabilan, dozvoljava bojanje i oblikovanje  u bezbrojnim varijacijama i relativno lako se upravlja sa njim. Od akrila mogu se formirati veštački nokti – većina salona za nokte radi s akrilom, od kad je taj trend iz Amerike ovdje stigao. Akrilni nokti se posebno preopručuju, kada su nokti izloženi teškim naporom -   na primer,  dugo i intenzivno kucanje na računaru. Kao nokti  od gela moraju isto nokti od akrila posle 3-5 sedmica da se obrade- intervali se ne razlikuju.

Cijene su atraktivne bilo privatnicima ili salonima noktiju, koji porfitiraju kad kupuju veće količine materijala.Velika pakovanja , flaše i konzerve nisu veoma atraktivne, međutim, oni dozvoljavaju da dopunjajete u manja posuđe, koje  izgleda atraktivnije na radnom mestu , u salonu za nokte. Sva velika pakovanja omogućavaju jednostavno dopunjavanje u manje posude i mogu se opet zatvoriti, tako da se proizvodi mogu koristiti tokom dužeg vremenskog perijoda. Naravno da naši proizvodi za dizajn akrlini noktiju su u skladu sa evropskim standardima - oni su visokog kvaliteta i potpuno bezbedni.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni