Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Akril / Akril tekućine
Akril odstranjivač - kupite sada savršen akril odstranjivač povoljno kupiti

Детаљи
+

Izvadite akril nokte - Ovdje ceka vrhunski proizvod za vas da otkrijete. Nded je akril remover je nezaobilazan način, bilo u komercijalne ili privatne svrhe, da se lagano i brzo osloboditi modelirane sa akrilnim noktima od otpadnog materijala. Jednostavan i vrlo izvodljiv aplikacija također govori za korištenje ovih akril tekućina. Kao i sve proizvode koje možete kupiti od nas, i to odstranjivač razvijen je prema našim očekivanjima i na najvišem nivou. Super kvaliteta izdvaja ovu odstranjivač, tako da možete zamijeniti Altmodellage vaših prstiju pažljivo, efikasno i učinkovito. File niz coarsest njihov prvi akrilne nokte dolje onda umočite prst u solver. Nudimo ovaj Soak-off Nail alkosi i nded odstranjivač laka za nokte sa spužvom. Naravno, također možete uzeti privatnu plovilo / staklo, ali to bi trebao biti otporan na aceton. Nakon nekoliko minuta, možete već deportirati stari materijal s lopaticom ili drveni štapić od noktiju. Ako želite da se svaki novi Umjetni nokti, trebali održavati vaše prirodne nokte s noktiju uljem i na kraju nokta ploča sa kalcijumom njegu verwöhnen.Verschiedene bottlings su dostupne za vas. Postoji izbor od 100 ml, 1000 ml i 4000 ml (ovdje dobijate 4 x 1 litara) u dobro zeznuo boca. Vaše ruke će se osjećati ugodno oko vas s kvalitetom proizvoda izravno od proizvođača.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.7

Pregled

5
16
4
4
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni