Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Akril / Akril tekućine
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Jednostavno odred modeliranja zahvaljujući NAIL-EON ukloni wraps
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Postoji nekoliko razloga zašto bi želeli da uklonite gel ili akril nokte. Uklanjanje UV gel za nokte takođe je nešto što treba da se uradi svaki sada i onda. U cilju otklanjanja i manekenstvom, potrebno je da prođe kroz nekoliko koraka zamorno. Postoji, međutim,lakši način da se ukloni Potopiti Off gel ili akril nokte, kao i različiti nokat art- dizajn. Mi vam nudimo rešenje da ukloni modeliranje pomoću foliju ili zavoj - tajnosti, bez zamaranja proces ili izaziva stres na prste i kožu. Naši oblozi imaju pad vezan za njih. Možete primeniti ispravnu odstranjivač na njega. Sledeće što postavite tablu na prstom, i zamotajte foliju ili zavoj oko prsta.

Posle desetak minutaproces je završen. Za vas i za vaše klijente, ovaj metod ima određene prednosti. Ruke mogu slobodno biti pomerena u toku procesa. Nakon što uklonite omotač, možete da uklonite ostatak modeliranja pomoću pomorandže drveta štap. Ostatak se može lako ukloniti sa štapom. Priuštite ruke kao i obično posle toga koristi za primer, naš negu ulja. U folije i zavoji mogu koristiti za oba prstiju i noktiju.

Dozvolite sebi ubedio nas i naše usluge. Svi naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i zadovoljavaju sve propise i standarde. Proizvodi surezultat najnovijih istraživanja UV gel razvoj. Dozvolite nam da se uveri!

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.4
Pregled
5
6
4
2
3
2
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni