Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Trening + upute
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
UV hajde Savjeti i trikovi Priručnik
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

"УВ гел за нокте дизајн савете и трикове у вези са УВ гелом моделирања, акрила или фиберглас ноктију УВ гел за дизајн савета и трикова са најчешћих грешака и ноктију дизајн савете да би! Боље.

1. Након пажљиво уклоните све постојеће природне нокте Нокти су поднета у форму и равномерно са меким турпија за нокте (100 гранулације стручни фајл) анматтиерт.

2. Пронађите идеалан и савршен уклапање Савет. Савет мора добро да се са лежаја површине и зарез се укључе у природне нокте. Савет је правилно изабрана ако је природни наставак природних ноктију.

3. Припремила природни нокат мора бити детаљно очишћен са чишћење и одмашћивање. Само темељно чишћење и одмашћивање природних ноктију оптимална трајност вештачких ноктију може постићи.

4. Откуцајте дизајн у зарез на Типунтерсеите Наила Савет лепак.

5. Сада се са врха светло притиском тачно природних ноктију. Обратите пажњу на ову операцију да не ваздух је заробљен. Од нокте дизајн Савет лепак суши веома брзо, на посао брзо и ефикасно.

6. Уз професионални Типцуттер Скратите Савет Да бисте жељену дужину и може, већ унапред одређен облик ноктију.

7. Прелази из природног нокта до врха ће се пажљиво планиран са меким датотеке ексер дизајн (или Глодалице) поравнат. Док обавља у исто време досадан дизајн ноктију врх са. Да би лакше може да ради Савет блендера може да се користи.

8. Ако је потребно (за масну природних ноктију), везивање прајмера или агенс који се користи за нокте дизајн. Носите га на штедљиво и само на природне нокте. Па добро, хајде суво ако је потребно, за брже сушење, минут у УВ светлости лечење.

9. ДИП први ексер у дизајну модел са четкицом акрилни наношење Посуда течности, а затим иде са мокром четком у праху пуна посуда за мешање. Он формира малу куглу, заустављање прво на Типспитзе. Држите четкицу стан и модел, први облик ноктију врха. 2. и 3 Лопта акрил нокте од центра масе се наноси на матрицу и по узору.

10. Ако сте се одлучили на нокат технике дизајн шаблона (за проширење природних ноктију без врха), па вас молимо да поставите шаблон тачно природних ноктију. Прву лопту акрилни материјал се затим ставља на шаблон и формирана са равним четкицом да примените савет за нокте. Другом или евентуално трећем лопта је заустављен на средини нокта и матрица модела тачке. Ако истакнете природности ноктију, посебно, измените врх ноктију са белим прахом акрил. То не може достићи заноктица!

11. Неправилности, облик исправке, итд (бафер) дизајн са турпија за нокте или брушење блока исправљене. Савршене резултате користите датотеку полирање, брушење блок и плаве за негу ноктију уље.

За савете и ноктију поставља без Ауффулларбеитен (после око 4 недеље), тачке 1, 3, 8, 9 и 11 су пратили! "

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni