Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Trening + upute
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Обука ДВД - Професионални маникир са парафином
Детаљи
+

Želite li znati kako možete koristiti parafin učinkovit? Ovaj DVD trening - Stručni manikura s parafinskim voskom kadu da su mogućnosti integrirati u savršenom manikura objašnjava. Uz ovaj DVD vas ispravne datoteke, rad na prirodni nokat, parafina i mnoge druge teme vezane za manikuru su objašnjene u detalje.

Profesionalne noktiju tehničar dionice ovdje vaš posao znanje i iskustvo s vama. Iskoristite kvalitete i točnosti u procesima i korištenje rukama svojim klijentima i svoj ​​vlastiti.
Također možete podijeliti svoje klijente dizajn noktiju i uzeti to na DVD-u u svom rasponu. Imaju trening centar? Zatim integrirati ovaj 20-minutni film u svom programu. Personalizirano učenje kod kuće. Oni žele nastaviti školovanje, nema problema s tom treningu.

Zahvaljujući DVD player, možete gledati nekoliko puta na teškim mjestima ili analizirati fotografije. Koristite ovaj film ostati na čelu s noktiju dizajna. Za manje od seminara, možete nazvati u bilo koje vrijeme do nesigurnosti informacija. Korak po korak će vas približiti na razumijevanju ručne masaže, te kako pravilno nositi s kožicu. Pogledajte danas i proširiti svoj horizont noktiju dizajn i Vaši klijenti će biti zadovoljni. Svi materijali i oprema koji se koriste u videu, možete naravno kupiti od nas

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.3333
Pregled
5
1
4
2
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni