Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Trening + upute
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
ДВД тренинг модел попуните локацију фиберглас технологијом
Детаљи
+
ДВД-тренинг са допуњавање даље са фиберглас немачком технологијом пружа много корисних савета и информација за правилно попуњавање и професионални ноктију који су изграђени са технологијом фиберглас. Свака нокти, без обзира на то да ли или допуњавање на дизајниран захтевају много појединачних корака, а то је да га контролише. Уз обуку приручника + прибор, ови многи кораци и процедуре за оптимално учење. Ставили смо све наше знање и дугогодишње кнов-хов у овом ДВД за вас и створили 20-минутни туторијал из које ће бити од користи у најкраћем року. Не само стартер и професионални новајлије добити Рефилл технику фибергласа ноктију на веома угледне и добро описани начин и објаснио ближе, али и искусни техничари могу ноктију абгуцкен ове обуке, једно или друго.ДВД је на сјечиво технологије за фиберглас ноктију скулптура и садржи све нове информације и поступке који омогућавају пуњење стаклопластике нокте поново.

Убедите себе овог материјала за обуку и бити 20 минута свог времена да те одведем да даље развијају оптимално. Испоручено у комерцијално пакованог ДВД Бок ДВД, може бити одложен на гостовању уштеде простора и продавницу. То је за све главне ДВД плејерима, а сви уређаји са одговарајућим нане ДВД диск, било да је лаптоп или ПЦ. Убедите себе овог материјала за обуку и погледајте у нашој продавници, шта други тренинг ДВД смо спремни за вас.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni