Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Trening + upute
Обука ДВД - комплетна моделовање технологије стаклених влакана са
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Међу бројним могућностима ноктију укључује комплетна моделирање фиберглас технологије. Уз помоћ нашег тренинг ДВД можете ставити тај метод у свој репертоар ноктију дизајн и понудити својим клијентима. У 20 минута корак по корак објашњава како радите на природни лак за нокте исправно и користе фиберглас активатора комбинацију.
Из нашег стручног ноктију дизајнер Патрициа Кунз Они добијају вредне савете које можете сјај.
Обука "Обука ДВД - комплетна моделирање са фиберглас технологијом" ће вам дати приступ овој техници моделовања, било за личну употребу или објаснио вашем студију, на разумљив начин.
Производи који се користе у ДВД се може наручити у нашој продавници све, чинећи ваш први покушаји ништа неће стајати на путу. Искористите искуство нашег ноктију техничара и донети своје вештине на најновијој штанду имате своју радњу за нокте дизајна и опреме, требало би да се овај ДВД апсолутно свој асортиман. Купите од нас, као лепоте школе да понуди ову обогаћивање обуку у готово као стандардна проширење наставних материјала за своје ученике. Сазнајте код куће је лако!
Успут, можете, захваљујући "Пауза" дугме памтите сваки корак или детаљан поглед са "Ревинд" дугме поново и поново. Пронађи наш ДВД у "Прибор", а затим у одговарајућим подзаконским категорија "Обука + прибор".
Корист упркос најнижим ценама највишег квалитета, како би се удари на овом великом понудом или једнак данас.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni