Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Trening + upute
Jeftini nokte dizajn tutorial & training set sa stolom za montiranje

Детаљи
+

"Наила Тренер комплет дизајн са флексибилним проширење и стега 100 нокте пракса (20к5 величине)  Видео писана упутства за употребу.

Тренер ноктију пракса стране дизајн је природан изглед, флексибилна руку на ниво руку са прстом зглобовима, живот-попут врховима прстију и ноктију замењиви ноктију дизајн вежбе.

Све се користи широм света у лепоти институтима и кратких курсева, а служи као рука модела. За разлику од рада на људском моделу ноктију дизајн чини рад са Наила тренер је увек забавно и он је увек има времена, никад се жали и скоро нерањиви.

Једноставно га прикључите на терминал на сто и онда могу праксе миле воље док се не призове апсолутно савршен нокте. Не постоји бољи начин за нокте дизајн да развијају нове вештине и унапреде своје методе рада и брзине. "
 
Pažnja: Molimo imajte na umu da ovaj set ne uključuje sljedeće proizvode kao što su to opasne tvari: savjet ljepilo, čistač, premaz

Mjere
+

0.443 Metar (m)
0.225 Metar (m)
0.065 Metar (m)

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni