Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Trening + upute

Trening + upute

Brend dizajner - u je obuka profesionalnih , kao i mnoge profesije u vellness i beauti je baziran , ali dodatne studije . To se ne radi sa nekim brze testove , kada je u pitanju učenje negu noktiju , za negu kože i noktiju dizajn - nekoliko nedelja pripreme na temu je trebalo da bude preduslov , kao i prenosi duboke medicinske i higijenske znanja u oblasti noktiju i kože . Ipak , obuku noktiju dizajnera da dizajner noktiju nije uniforma, i mnogi studio ima da se nose sa nekvalifikovanim kandidatima. Naila obuke treba da predaju principe koji odgovaraju na higijenske i medicinske strane noktiju dizajna , kao i različitih materijala i opreme treba da se koriste . rukovanje alata , instrumenata i materijala ne treba zanemariti , a takođe treba noktiju dizajner odluka da se firma u radu sa klijentima i klijentima , koji priznaje da nije uvek lako . biti održavanje odnosa sa potrošačima mora da se nauči baš kao i kod drugih službi profesije , previše .

Fokus obuke, ali je Nail modelovanje uputstvo za veštačke nokte , nokti Akrilik za reči . To je sa mnogo saveta i trikova da uče i tako teško , ali mu je potrebno , kao i UV gel za vajanje nekih može da se bavi pre nego što nastavite stvari kupcu i / do kupca na akciju . Trening materijali kao što su DVD , praksa rukama i prstima zamena se može naći na sledećim stranicama , kao i brošure koje objašnjavaju jasno svakom koraku . Čak i za amatere noktiju umetnika , ovi materijali su interesantni jer daju u dubinu nastavu u složenom pitanju .


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€