Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Alati
Uz prst nokat datoteku zaštita da zaštitite svoje ruke

Детаљи
+

Zahvaljujući Masking površinu nokta podnošenja zaštita može se umotan brzo i jednostavno desno na nokat modeliranje u svoje prste i štiti za vrijeme podnošenja i rade svoje nokte i kožu. U mnogim studijima je ovaj proizvod već nezaobilazan artikala u vašoj svakodnevnom radu, ali je još uvijek nokte dizajnera koji još uvijek ne koriste ovu zaštitu. Ovo bi trebao biti kraj, jer su vlastite nokte uvijek treba održavati u svakodnevnom životu, a posebno u radu i izgledaju lijepo.
I tako je optika će biti kratak, sigurnost Udruženja je dostupan u različitim bojama - izaberite boju koja vam odgovara i vaše poslovanje. Vaši klijenti će se osjećati udruženja vrlo često, jer je on nije ni ogreban, niti osjetio neugodno na kožu i niste ograničeni u svom radu. Vi ne primjećujemo zaštite. Budući da vam je potrebno samo malo materijala za aplikaciju, ovaj proizvod je izuzetno učinkovit. Dovoljno je ako završi podnošenja zaštitu čak i vlastite prste - zaštita je neposredno. Za sve one koji još nije mogao uvjeriti ovog članka, a svi dugogodišnji navijači, nudi vam NDED nokat na zaštitu u različitim bojama za studijske kvalitete i svakodnevne niskim cijenama. Visok kvalitet proizvoda u našoj kategoriji Dodatna oprema i alati.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni