Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Alati
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Lijevak pomaže punjenje i prijenos naših proizvoda
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Pribor ne možete imati dovoljno u salon noktiju. Pravo alati su čistoća i higijena su važni za pravilan rad je moguće. U dizajn noktiju je jedva nešto što ne postoji danas. Najljepše kreacije su da se baci na noktima kako je potrebno neke elemente noktiju. Često, ovi, ili čak neophodno tečnosti za salon u većim paketima, tako da nije pogodna za radnim stolom. U pretakanje u manje posude često predstavlja pravi izazov Naš lijevak vam nudi savršen pomoć. Možete obje tekućine i mali elementi noktiju Decant s njim bez da nešto krene po zlu.
Posebno izazov je da se izlije mala cirkonima ili mikro perle. Naša lijevak nije problem. Držite ga jednostavna vrlo blizu kojih su proizvodi koje treba popuniti na plovilu. Brod ima vrat, možete priključiti lijevak. Tako da možete lako dekantirati proizvode koji garantuje da sleti samo na plovila. Sipajte ga iz velikih pakiranja u lijevak. Pričekajte dok se stavke su u tegli prije nego što stavite sljedeći opterećenja u zrnu. Rukovanje lijevak je vrlo lako. Vi ćete biti u potpunosti oduševljeni ovaj alat i ljuti se ne više nad prosutim proizvoda.


Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
6
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni