Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Skladištenje i prikazuje
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
Četkica držač - moderan pribor za nail art prostora
Детаљи
+

Za precizno nail art dekoracije sa četkicom čist rad je vrlo važno. To također znači da je za svaku Boja se koristi ekstra četkicu. Kada se mijenja boja se često postavlja pitanje: Gdje da stavite četkicu? Nosilac četku u metalne ili Pink je našao savršen dodatak i konačan odgovor na ovo pitanje.
Do devet različitih četkom Veličina pronaći na polici u četku prostora. U suptilne dimenzije 9,5 x 2 x 7,5 cm kako bi se osiguralo da se korisne oprema iz kategorije Skladištenje i lak za nokte prikaz odvija na malim stolovima radu. Kroz blještave Boja i moderan dizajn držača četke nije samo korisno, ali i lijepa. Za razliku od zadrži kist u uspravnom tribinama, ne može doći do međusobne kontaminacije četke ovdje. Svaki alat se stavlja izolovani i može dodirnuti kada se lako i bez drugog četkicu potrebno, biti nastavljeni. Idealno je nosilac i četku za pažljivo i potpune sušenja očistiti četkom. U sredstva za čišćenje preporučujemo za čišćenje četkom iz naše nded opsega.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni